top of page

EGERBEN

Vacsora vendégre szabva

Borok, ételek, történelem, és ezek harmonikus találkozása egy helyen.

Jöjjön el céges partnereivel vagy barátaival és ismerje meg a borvidék kiemelkedő borait, a hozzá illő ételekkel prezentálva.

 

Olyan borvacsorát kínálunk, amelyben a vendég táplálkozási szokásait helyezzük előtérbe. Számunkra nagyon fontos, hogy
minden vendégünk az este folyamán maximálisan
komfortosan érezze magát ! Akár étel érzékeny, akár vegán, akár
vegatariánus, vagy más elvi okai vannak, találja meg a számára
legkedvezőbb ajánlatot. Lejjebb görgetve választhat!

Citrus Fruits
Fish Dish

1552 étterem
menüsor nyár

Hideg Előétel

Sóska mousse, joghurt krém, zöldalma, zöldborsó.

Bor: Bukolyi Marcell - Spring 2022

 

Meleg előétel

Posírozott pisztrángfilé, spárgás -zeller saláta, szójabab, hollandi mártás.

Bor: Böjt - Egri Csillag Superior 2022

Főétel I.

Szürkemarha hortobágyi palacsinta, sült lecsókrémmel, paprikás tejfölhab. 

Bor: Gál Tibor - Kadarka 2021

 

Főétel II.

Konfitált szarvasnyak erdei gomba, nudlival, tárkony.

Bor: Tóth Ferenc - Várvédő 2018

 

Desszert

Brownie, sós karamell fagylalt, málna variácikókkal.

Stumpf - Syrah Nagy-Eged dűlő  2019

1552 étterem.jpg
őszi borvacsora (6).png
1552 étterem.jpg
Cheese, Berries and Crackers
Sunset Dinner

VEGA MENÜSOR

Hideg Előétel

Hajdina

Zeller tarte-zöldalma gél-hajdina ropogós

 

Meleg előétel

Spagetti

Cukkini spagetti-konfitált paradicsom ragu-capri-oliva

 

Főétel I.

Karfiol

Curry-karfiol(steak,püré,marinált,hamu)-gránátalma-koriander

 

Főétel II.

Cékla

Balzsamos cékla steak-spenótos csicseriborsó-pirított tofu

 

Desszert

"Sajttorta"

Kesudió krém-datolya-mandula-áfonya

bottom of page