EGERBEN
Vacsora vendégre szabva
Borok, ételek, történelem, és ezek harmonikus találkozása egy helyen.
Jöjjön el céges partnereivel vagy barátaival és ismerje meg a borvidék kiemelkedő borait, a hozzá illő ételekkel prezentálva.
Olyan borvacsorát kínálunk, amelyben a vendég táplálkozási szokásait helyezzük előtérbe. Számunkra nagyon fontos, hogy
minden vendégünk az este folyamán maximálisan
komfortosan érezze magát ! Akár étel érzékeny, akár vegán, akár
vegatariánus, vagy más elvi okai vannak, találja meg a számára
legkedvezőbb ajánlatot. Lejjebb görgetve választhat!
1552 étterem
menüsor nyár
Hideg Előétel
Sóska mousse, joghurt krém, zöldalma, zöldborsó.
Bor: Bukolyi Marcell - Spring 2022
Meleg előétel
Posírozott pisztrángfilé, spárgás -zeller saláta, szójabab, hollandi mártás.
Bor: Böjt - Egri Csillag Superior 2022
Főétel I.
Szürkemarha hortobágyi palacsinta, sült lecsókrémmel, paprikás tejfölhab.
Bor: Gál Tibor - Kadarka 2021
Főétel II.
Konfitált szarvasnyak erdei gomba, nudlival, tárkony.
Bor: Tóth Ferenc - Várvédő 2018
Desszert
Brownie, sós karamell fagylalt, málna variácikókkal.
Stumpf - Syrah Nagy-Eged dűlő 2019
VEGA MENÜSOR
Hideg Előétel
Hajdina
Zeller tarte-zöldalma gél-hajdina ropogós
Meleg előétel
Spagetti
Cukkini spagetti-konfitált paradicsom ragu-capri-oliva
Főétel I.
Karfiol
Curry-karfiol(steak,püré,marinált,hamu)-gránátalma-koriander
Főétel II.
Cékla
Balzsamos cékla steak-spenótos csicseriborsó-pirított tofu
Desszert
"Sajttorta"
Kesudió krém-datolya-mandula-áfonya