

Borok, ételek, történelem, és ezek harmonikus találkozása egy helyen.
5 Fogásos vacsora menü 6 Egri borral.
St.Andrea Napbor Egri Csillag 2021

Hideg Előétel:
Lazactatár spárgával, uborkával és póréhagyma habbal
Böjt Egri Csillag superior 2021

Meleg Előétel:
Grillezett kecskesajt érmék, zöldborsós saláta variációkkal
Stumpf Nagy-Eged Pinot Noir 2019

Főétel I:
Serpenyős hízott kacsamáj, pirított erdei gombákkal és szalonnás pollentával.
Tóth Ferenc Várvédő egri cuvée 2016

Főétel II:
Sertésszűz zőldfűszeres kéregben, fekete cseresznyével és BBQ répákkal.
Nap- Völgy Syrah 2018

Desszert:
"Kávék a tányéron" Mousse, piskóta, crusta

2 órás
Az Egri vár Palota udvarán éld át a történelmet lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek
4 Fogásos Ebéd menü 5 Egri borral.
St.Andrea Napbor Egri Csillag 2021

Hideg Előétel:
Süllőrolád körte és kajszibarack salsával, grapefruit dressinggel,
mizunával, körte ropogós
Ennél a fogásnál nincsen borkíséret

Leves:
Zöldborsó krémleves dehidratált tojással, kacsamáj forgáccsal
St.Andrea Áldás Bikavér Superior 2020
Gál Tibor Bikavér Superior 2019

Főétel:
Konfitált szarvasnyak, mangalica morzsában pirított házi burgonyás
nudli, grillezett baby répa, „vadas” mártás, friss áfonya
Stumpf Nagy-Eged Syrah Grand Superior 2017

Desszert:
Belga csokoládés brownie szomolyai fekete cseresznye mousse,
pisztácia crusta
