5 Fogásos vacsora menü 6 Egri borral.

St.Andrea Kadarka Pezsgő 2017  Extra brut

kadarka_pezsgo_2016.png

Hideg Előétel:

Füstölt kacsamáj homoktövissel, fehérrépával, hónapos retekkel és házi brióssal.

Tóth Ferenc Egri Csillag Superior 2020

egri-csillag-sup-2020-1_edited.png

Meleg Előétel:

Szilvásváradi pisztráng karalábéval, zöldborsóval és medvehagymával.

Stumpf Nagy-Eged Chardonnay GS 2019

Stumpf%20-%20Bikav%C3%A9r_edited.png

Főétel I:

Mangalicaszűz slambuccal, kápia salátával, szalonna Royallal és gulyás Jus-vel  

St.Andrea Pinot Noir 2020

pinot-noir-2020-1_edited.png

Főétel II:

Muflon gerinc zellerkrémmel, rómaiköményes baby karottával, körtével és konfitált gombákkal.

Tóth Ferenc Egri Leányka Superior 2019

leanyka_2017.png

Desszert:

Zsendicés sajttorta mangóval és passió gyümölccsel.

IMG_3662.jpg
Exkluziv

6 Fő  

A program minimális létszáma 6 fő

DSC_1406.jpg
Étterem

2 órás

                 16+

     Magyarország első       felnőttbarát szállodája

Drinking%20Wine_edited.jpg
Bor

11 íz

5 Egri bor ételsorhoz igazítva,
évszaknak megfelelő menüsorral és borokkal.